Guia Gourmenials Excel·lents

El millor de la Gastronomia Catalana

talent i esforç per assolir l’excel·lència

El millor de la Gastronomia Catalana

la base d’una gran cuina sempre la trobarem en uns  productes excel·lents i els seus grans elaboradors. (Santi Santamaria, primer Xef català a ser distingit amb 3 estrelles Michelin).

La gran base de la gastronomia del país

Sabadell/Redacció Barcelona, 25 d‘agost de 2025

EL MILLOR DE LA GASTRONOMIA CATALANA

>> 2025 l’any de Catalunya Regió Gastronòmica: enguany el nostre país és la primera regió europea escollida per mostrar el bo i millor del seu univers gastronòmic. És per això que des de la nostra editorial ens proposem donar la màxima visibilitat als que semblen ser els grans oblidats del sector: la gent que des del camp als obradors elaboreu uns productes excel·lents.

En format revista de luxe a tot color presentarem la  GUIA GOURMENIALS “EXCEL·LENTS DE LA GASTRONOMIA CATALANA” que abastarà des dels Olis Verge Extra, als Formatges, passant per les Conserves, Delicatessen, Xocolates i Dolços, les Carns, Embotits i Xarcuteria i la Guia de Petits Hotels i Allotjaments rurals.

La Guia Gourmenials estarà disponible en format revista en paper, en revista electrònica i ePub (descarregable gratuïtament) i amb informació ampliada de cada establiment en aquest mateix portal web.
Alhora, de cada establiment i productes en farem promoció a les nostres xarxes socials de manera perllongada.

Saber-ne més?
https://www.instagram.com/gourmenials_cat

https://x.com/gourmenials_ca

Com hem fet la tria?

Una tria basada rigorosament en la Qualitat dels Elaboradors per donar com a resultat una Guia completa, exclusiva i útil, tant per als clients professionals com per als consumidors de productes gourmet. La selecció s’ha fet amb l’enquesta confidencial a més de 200 establiments del sector gourmet de Catalunya: carnisseries-xarcuteries, menjars preparats, restaurants i caterings, forns i pastisseries…

Els criteris de la Guia Gourmenials Excel·lents

LA SELECCIÓ DELS PRODUCTORS

>> un sol criteri: la qualitat. La selecció d’establiments convidats a participar-hi es fa EXCLUSIVAMENT pel criteri de qualitat: criança i maneig del bestiar, selecció de carns, elaboració i producte final. Comptem amb l’assessorament de més de 200 restaurants, fondes, carnisseries, xarcuteries i botigues gourmet del país que ens han proposat els que ells consideren que són els seus millors proveïdors.

 LA SELECCIÓ DELS RECEPTORS

>> Arribem als clients gourmet professionals i particulars: La revista s’envia de manera gratuïta i personalitzada a més de 2.000 restaurants, bars de vins, botigues gourmet, viniteques, hotels gastronòmics, clubs de golf…etc.  del nostre país que la reben i distribueixen com a obsequi entre els seus millors clients. 

la DIFUSIÓ i QUALITAT de la informació

>> Revista en paper + promoció a internetLa revista, surt amb una tirada de 10.000 exemplars enviats exclusivament a aquests establiments que fan de l’excel·lència la seva raó de ser. 
>> Al WEB per tot el mónTambé i sense cap més cost, tota la vostra informació, fotos, dades de contacte…de la revista la publiquem a la nostra plana web en català, castellà i anglès.

ELS PREMIS i EL JURAT

>> Premis + Jurat: durant mesos hem visitat i entrevistat més de dos-cents restaurants, obradors, botigues i establiments d’hostaleria i restauració, tots ells del sector gourmet, per conèixer quins són els seus proveïdors de referència i quins dels seus productes són els que valoren més.
A partir d’aquestes enquestes confidencials obtenim els reconeixements professionals per destacar els millors productors del país.

SHOWROOMS PROFESSIONALS

>> Showrooms a SABADELL I BARCELONA + Festa de la GUIA EXCEL·LENTS: 
 Cada GUIA serà presentada en societat amb un  Showroom professional dels productors que ho desitgin* adreçat al sector horeca, comerç i distribució gourmet  amb l’entrega de Premis dels membres del Jurat als productors participants.
*(places limitades)

TERMINIS DE LA REVISTA & SHOWROOMS

INSCRIPCIONS
Del 1 de setembre al 10 d’octubre 2025

Reserves per a la Revista i els Showrooms

Us demanarem fotografies del vostre establiment i productes.
Podeu fer la reserva per assistir al Showroom com a expositor (voluntari)

COMPOSICIÓ
fins el 21 d’octubre de 2025

Maquetació de la Revista

Enviament de textos i fotografies per preparar la vostra maqueta; un cop fet us l’enviem per tal que la reviseu abans de l’OK definitiu.

REVISTA
5 de novembre de 2025

Distribució de la Revista

Enviament de la Revista a restaurants, hotels, allotjaments rurals, caterings, distribuidors, comerç gourmet i establiments seleccionats ( Clubs de golf, tenis, esportius, centres de wellness..) de Catalunya.

SHOWROOMS
24 de novembre a Sabadell, 20 de gener de 2026, Barcelona

Salons Professionals

Adreçat a establiments dels sectors HORECA i Comerç distribució de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

La Guia Gourmenials Excel·lents

Pa-de-pagès

Guia Gourmenials Forns

Un rebost extraordinari. De l’esforç, les il·lusions i la professionalitat dels homes i dones que t…
ABELLES

Guia Gourmenials Rebost

Un rebost extraordinari. de l’esforç, les il·lusions i la professionalitat dels homes i dones que tr…
formatges-artesans

Guia Gourmenials Lactis

Els millors formatgers artesans catalans. Del mató, el tronxon i el garrotxa hem passat en només una…

Guia Gourmenials Carns

Les millors carns i xarcuteria catalanes. Amb una tradició històrica ben arrelada arreu de les nostr…